Bedrijfs aanhanger kopen? Dat doe je bij Saris

Saris

Heb je een bedrijf in de bouw of ben je wellicht een zelfstandige ondernemer? Dan kan het handig zijn om in het bezit te zijn van een aanhanger. Dit geldt vooral wanneer je in de bouw werkzaam bent. Zware materialen dienen namelijk vervoerd te worden, en dit kun je het beste doen met een aanhanger. Wil jij een bedrijfs aanhanger kopen, dan kun je dit doen bij Saris. Saris handelt namelijk in alle vervoersmiddelen voor goederen. Denk bijvoorbeeld aan een aanhangwagen met dubbele as. Meer weten over aanhangwagens? Lees dan verder. 

Een aanhanger met dubbele as

Je hebt de mogelijkheid om een aanhanger met dubbele as te besturen, als je in bezit bent van een rijbewijs BE. Dit komt omdat deze aanhanger moeilijker is om te besturen. Met een BE rijbewijs, heb je ook de mogelijkheid om alle caravans te besturen. Ga jij voor een aanhanger met dubbele as? Dan is het verstandig om te kijken naar de mogelijkheden die Saris biedt. Je kunt deze aanhangers namelijk in verschillende maten vrij krijgen. Let hier wel op. Als je een kleinere aanhanger neemt, kan het voorkomen dat het draaggewicht ook minder wordt. Saris

Het transport van machines

Ook in de bouw moeten de machines naar de juiste locatie worden vervoerd. Het wordt daarom aangeraden om speciale aanhangwagens aan te schaffen die te gebruiken zijn voor het transport. Deze aanhangwagens bezitten oprijbruggen, waardoor deze machine makkelijk te plaatsen is. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *