Wat kun je verwachten als je een limousine huurt?

Gehuurde limousine

Een luxe limousine huren

Denk je erover om een limousine te huren, bijvoorbeeld voor een feestje, jubileum, bruiloft, gala of zakelijke bijeenkomst? Dan is het goed om te weten wat je kunt verwachten. De ene limousine verhuur is de andere namelijk niet. Wil je echt de complete VIP-ervaring? Let dan goed op of in ieder geval de volgende 5 punten aanwezig zijn.

1. Chauffeur

Huur je een limousine, dan huur je ook een chauffeur. De chauffeur heeft als doel om jou de ervaring van je leven te geven. Daarom is hij of zij vaak gekleed in een stijlvol pak en mag je een vriendelijke service verwachten. Wees dankbaar voor een goede chauffeur, want hij of zij maakt jouw beleving echt compleet.

2. Een mini-bar

Wanneer je een limousine huurt, wil je in de watten gelegd worden. Je wilt die ultieme VIP-belevenis. Boek daarom een limousine met een mini-bar. Een ritje in de limousine is namelijk niet compleet zonder een glas champagne in je hand.

3. Een goede muziekinstallatie

Het feestje begint vaak al in de limousine. Een goede muziekinstallatie is dan ook onmisbaar. Zo kun je je eigen nummers afspelen en alvast helemaal in de stemming komen. Vaak kun je met een kabeltje of via Bluetooth je eigen telefoon aan de installatie verbinden om zo je eigen nummers te kunnen kiezen.

4. Scherm voor video’s

Vaak zit er ook een videoscherm in de limousine. Deze kun je gebruiken om You-Tube filmpjes af te spelen bijvoorbeeld. Of tijdens een lange rit kun je hier een mooie film op kijken.

5. Geblindeerde ramen

Veel mensen zijn nieuwsgierig wanneer er een limousine voorbij rijdt. Ze willen maar wat graag weten wie er in deze luxe wagen zitten. Gelukkig heb je in de meeste limousines geen last van al die nieuwsgierige blikken, dankzij geblindeerde ramen. Zo heb je privacy en kun je ongestoord genieten van de rit.

Vind je een limousine huren toch wat te duur of heb je al die luxe extraatjes niet nodig? Dan kun je natuurlijk ook gewoon een taxi huren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *