NewMotion laadpalen

laadpaal aan huis

Een laadpaal van NewMotion

U heeft een elektrische auto aangeschaft en bent nu op zoek naar een geschikte laadpaal voor bij u thuis of uw bedrijfspand. Voor welk merk laadpaal kiest u dan? Er zijn tal van opties. Wij begrijpen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom vertellen wij u graag wat meer over de verschillende merken laadpalen. Deze week lichten wij uit: het bekroonde merk NewMotion. Voor zowel particulieren als bedrijven is dit een uitstekende optie, dankzij de gebruiksvriendelijkheid en handige extra’s. In dit blog leest u meer over dit bekende laadpaal merk.

De specificaties

De laadpalen van NewMotion zijn slim, veilig en eenvoudig te bedienen. De laadpalen zijn vervaardigd van hoogwaardige componenten, waardoor deze een lange tijd meegaan. De aanschaf van een NewMotion laadpaal brengt verschillende voordelen met zich mee. Wij zetten de specificaties voor u op een rij:

  • NewMotion laadpalen hebben een laadvermogen tot 22kW
  • Ze zijn waterdicht
  • Ze zijn voorzien van een lekstroom detectie
  • NewMotion laadpalen zijn op afstand te bedienen
  • Geschikt voor alle soorten elektrische auto’s
  • Hoge laadsnelheid
  • Gecertificeerd veilig
  • Online verbonden via GPRS (geen ethernetkabelverbinding nodig!)

De opties

Er zijn verschillende opties wanneer u een NewMotion laadpaal gaat aanschaffen. Zo bestaat er de NewMotion Home Standard line. Laadpalen uit deze lijn laat u eenvoudig en veilig bij u thuis installeren. Laadt u liever wat sneller op? Dan is de NewMotion Home Fast wellicht wat voor u. Wanneer u een laadpaal bij uw bedrijfspand wilt laten plaatsen kiest u voor de NewMotion Business Line. Met een eventuele upgrade maakt u eenvoudig gebruik van de intelligente laaddiensten van NewMotion, waarmee u de accustatus van uw elektrische auto tijdens het opladen kunt zien en inzicht heeft in uw verbruik en energiekosten. Bent u al overtuigd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *