Koeriersdienst nodig? Schakel een taxi in!

taxi

Uw pakket snel op bestemming met een koeriersdienst per taxi

Wilt u snel en veilig een pakket, brief of product verzenden? U kunt dit natuurlijk per post doen, maar door gebruik te maken van een taxi koeriersdienst weet u zeker dat uw pakket nog dezelfde dag op de bestemming zal arriveren. Wij vertellen u graag meer over het vervoeren van pakketten per taxi.

De voordelen van een taxi koeriersdienst

Wanneer u ervoor kiest om uw pakket via de koeriersdienst van een taxi te verzenden, dan profiteert u van een aantal voordelen. Deze zetten wij graag voor u op een rij:

  • De meeste taxibedrijven zijn 24/7 bereikbaar, waardoor u op ieder moment uw pakket kunt verzenden
  • Met de koeriersdienst van een taxi weet u zeker dat uw pakket direct naar de plaats van bestemming wordt gebracht. Het zal dus niet lang duren voor uw pakket bij de ontvanger is aangekomen
  • U hoeft niet bang te zijn dat uw pakket kwijt raakt
  • Door te kiezen voor een taxibedrijf met vaste tarieven weet u vooraf precies wat u moet betalen en komt u niet voor verrassingen te staan
  • Heeft u een zwaar pakket? De meeste taxidiensten vervoeren pakketten tot wel 1000 kilo!

Koeriersdienst voor ondernemers

Ook als ondernemer kan het handig zijn om de koeriersdienst van een taxibedrijf in te schakelen voor uw belangrijke documenten en pakketten. Zo hoeft u zelf niet te slepen met zware pakketten of op en neer te reizen naar het postkantoor. Door te kiezen voor de koeriersdienst van een taxibedrijf kunt u zich dus weer focussen op uw bedrijf, omdat u weet dat uw pakketten in goede handen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *