De voordelen van een laadpaal aan huis

laadpaal aan huis

Elektrisch rijden is de toekomst

Bij Carforums zien we dat steeds meer Nederlanders overstappen op een elektrische auto. Dat is ook niet zo gek. Elektrisch rijden is namelijk beter voor het milieu, elektriciteit is goedkoper dan benzine en diesel en in de meeste gevallen profiteert u van grote belastingvoordelen. Een nadeel is echter dat het opladen langer duurt en dat u uw auto op moet laden aan een publieke laadpaal, die niet altijd om de hoek ligt. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor: een laadpaal aan huis. In dit blog leest u meer over de voordelen van een eigen laadpaal voor uw elektrische auto.

Uw auto veilig voor de deur opladen

Wanneer u overweegt om een elektrische of hybride auto te kopen, dan gaat u natuurlijk ook kijken naar de mogelijkheden om deze op te laden. Er bestaan publieke oplaadpunten, maar het is veiliger en gemakkelijker om de auto bij u thuis voor de deur op te laden. Zo hoeft u ‘s avonds nadat u thuis bent gekomen van uw werk niet helemaal naar een laadpaal om er daar achter te komen dat die laadpaal al bezet is. Bovendien staat uw auto thuis op de oprit veel veiliger tijdens het opladen en is de kans dat de auto wordt gestolen veel kleiner.

Snel en veilig opladen

U kunt uw auto opladen vanuit een gewoon stopcontact. Maar wist u dat uw auto veel sneller oplaadt met een laadpaal? Een laadpaal heeft immers een groter vermogen dan een stopcontact. Bovendien kan de zekering van een stopcontact doorbranden en kan er zelfs brand ontstaan door uw auto op te laden via een stopcontact! Bent u op zoek naar de perfecte laadpaal voor uw elektrische of hybride auto? Zoek dan via internet naar een specialist met een groot assortiment aan laadpalen voor verschillende typen auto’s. Zo weet u zeker dat er een laadpaal tussen zit voor uw auto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *